Το rafapps.eu χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήσης. Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Οι ερωτήσεις είναι διαθέσιμες μόνο στην ελληνική γλώσσα.


- Το παιχνίδι αποτελείται από κατηγορίες: το "Marathon" και το "Time Trial".


- Marathon: Ο παίκτης έχει τρεις ζωές και ο χρόνος κάθε ερώτησης είναι 15 δευτερόλεπτα. Μετά από κάθε 10 σωστές απαντήσεις ο χρόνος ελαττώνεται κατά 1 δευτερόλεπτο μέχρι να μειωθεί τελικά στα 10 δευτερόλεπτα (δηλαδή να φτάσει τις 50 σωστές απαντήσεις). Οι σωστές απαντήσεις δε χρειάζεται να είναι συνεχόμενες, ενώ κάθε φορά που ο παίκτης κάνει λάθος χάνει μία ζωή.


- Time Trial: Ο παίκτης πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί μέσα σε 2 λεπτά. Δεν υπάρχει όριο λανθασμένων απαντήσεων.


- Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τα σκορ που έχει πετύχει στο παιχνίδι και για τις δύο κατηγορίες πατώντας το κουμπί "Score". Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να δει σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκεται σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες του κουίζ πατώντας το κουμπί "Online Score". Εκεί θα πρέπει απλά να κάνει μια απλή εγγραφή. Το σκορ του χρήστη που μπαίνει στην κατάταξη είναι αυτό της κατηγορίας "Marathon".


- Στο βασικό μενού του παιχνιδιού εκτός από τα κουμπιά "Marathon", "Time Trial" και "Score" υπάρχει και το κουμπί που ελέγχει τον ήχο καθώς και το κουμπί "Misc". Οι ήχοι του παιχνιδιού ακούγονται στις περιπτώσεις σωστής ή λανθασμένης απάντησης, καθώς και όταν τελειώσει ο χρόνος μίας ερώτησης. Μέσα από την επιλογή "Misc" ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μέσω email με τον προγραμματιστή, να επισκεφτεί τα social media και την ιστοσελίδα της εφαρμογής, ενώ υπάρχει και η επιλογή για donate για όσους θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.


*Στην περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα ή το ασύρματο δίκτυο η εφαρμογή θα σας εμφανίζει διαφημίσεις.